BLOGG

I helgen ordnade jag ett samskapande med vänner för att dyka djupare ner i oss, känslorna och det som är större och utanför oss själva. Oj vilket samskapande det blev, jag är djupt tacksam för vänner och de nya Spirits som har kommit in i mitt liv på olika vis. KÄRLEK❣️❣️❣️

Tillsammans med min medsyster har vi hittat tillgången till ett helt nytt flöde och starkt känt hur vi vill samskapa något för oss och för omvärlden. Vi har så mycket kraft att ge och behöver skicka ut Amors pilar till alla som vill ta emot dem!

Om två helger är det dags att åka söderut för att hålla utrymme för fantastiska människor i samskapande med Monica Krook. Det blir en kväll i kontaktens, hjärtats och beröringens tema.

I can see the benefits on having zoom meetings to begin to manifest your body and experience the feeling of melting down from everyday stress and brain activity. This particularly suits if you want to connect to yourself and start to expand the horizon of YOU!

Gongen och poesi med Jesper Lundqvist ligger mig extra varm om hjärtat denna helg. Den ljudresan bjöd upp till symfoni inom mig.

Spontanbokning och session idag, kändes fint att finnas till hands för någon i en stressad och hektisk tillvaro. Kärlek att få, kärlek att ge. Önskar människan kan få upp ögonen för hur lite vi är i oss och hur mycket vi är till för andra.

Att få hålla i event på lyckoreceptet Parkvällen och Självkärlekskvällen påminner mig om hur glad jag är i att hålla grupper, tryggheten iom mina gamla gruppträningsklasser sedan 12 år tillbaka. Jag kan se längtan att få resa inåt i kontakt och njutning, jag kan känna en direkt ridå sänka sig när människor äntrar ett tryggt och hållet rum. Det är...