Reviews

Reviews

E x p l o r i n g  C U R I O U S I T Y

"Du har en intensiv energi. Rak, öppen. Men det är lätt att hitta avslappning och lugn med dig. Både eye gazing och samtyckeshjulet har jag lite lätt tidigare erfarenheter av. Tycker om ögonkontakt, det är både intimt och erotiskt. Dina ögon är lugna och vackra och passar bra att sjunka in i. Hals å framförallt munmassage var riktigt häftigt! Det vill jag uppleva igen!"H E A R T  P R E S E N C E

"I received massage for my lower back pain from Malin. I felt safe from start til end of the session with Malins conscious touch and heart centered presence. She worked quite intuitively on different parts of my body, and I felt she could follow my needs without asking. My lower back pain was very much improved after only one session, so I highly recomend massage from Malin."


D E A R M O U R I N G

"Min upplevelse är att du med din integritet i kombination med din nyfikenhet skänker en trygghet i att du möter det som är utan en egen agenda, det är fantastiskt vackert. Jag vet ju att du har tillgång till det, ett djup, och till något som är bortom kunnande, en gammal visdom .Det är bara att du tillåter dig att veta istället för att ifrågasätta det du vet."

H O L D I N G  S P A C E

"Malin är inlyssnande, respektfull, intuitiv och grym på att leda och följa kroppen in i läkande energiarbete. Min kropp känns friare och mer närvarande. Mer tillgång till min egen energi"


H E A L I N G

"Det jag upplevt hos Malin är helt fantastiskt. Jag har haft sexuellt övergrepp i bagaget sen många år tillbaka, och börjar försiktigt låsa upp det både själv, och med hjälp o vägledning av Malin.

Att på ett fint och lugnt sätt få hjälp att landa i min egen kropp.

Jag har gråtit under behandling då så mycket släppt som suttit där i så många år och jag har gått därifrån med en stor förändring i hela kroppen." 
 

M E D I T A T I O N S R E S A  t r a n s f i g u r a t i o n

"Jag är ju en person som inte riktigt vet vad jag behöver, förutom när jag har ett begär av att bli berörd nånstans, jag har svårt att hitta in i mig, så den här resan vi gjorde var perfekt för mig, det var en startpunkt som inte handlade om begär" 


 O n l i n e  K l i e n t  b e s k r i v e r

"Jag växte som person när du accepterade mig och min kropp, och du va så öppen med att jag fick vara mig själv under samtalet. Du ser mig som person väldigt bra och ha ett lugn i dina ögon samtidigt som det känns sensuellt och hett. Jag upplever att efter våra sessioner mår jag mycket bättre. "


 H O L D I N G  S P A C E

"Robert was both professional and very caring. He described the process carefully and he checked in several times. We stared the session talking about talking of consent and intentions and it was wonderful as well as the eye gazing and connecting. For me it ended up being very emotional, with tears of both sadness and happiness. The feeling of being connected to a person that could offer a safe space and forgiving environment. I was okay to be loved for the person I am. That made me cry."


E V E N T  K V Ä L L 

 Jag var lite nervös och visste inte vad som skulle förväntas om mig när jag provade Tantra hos Malin.

Efteråt kände jag mig fri, påfylld, närvarande och i kontakt med mig själv och kärleken till livet.

Malin som ledare är inkännande, modig, respektfull, och accepterande.

Malin är väldigt närvarande och man känner sig totalt hållen av henne i övningarna och det som öppnas i sig själv.

Jag känner mig helt trygg med att rekommendera henne till andra som vill prova Tantra eller för de som redan utövar Tantra.


P A R T E R A P I

Har varit på tantraterapi hos Malin tillsammans med min sambo. 

Hon hjälpte oss att mötas på ett sätt vi inte kunnat göra på 8 år i vår relation. Vi hade planer på att gå isär när vi gick dit, men nu känns det som att vi kanske kan hitta andra vägar. Det känns spännande och insiktsfullt. 

Malin har hjälpt att öppna upp våra sinnen så att vi kunnat mötas och förhoppningsvis hitta nya sätt att forma vår relation. Att se varandras behov och också förstå våra egna. Rekommenderar varmt att gå till Malin, man känner sig så trygg och hållen i hennes närvaro och hon delar sin kunskap på ett så mjukt och accepterande vis. 


From tantratherapy&sexcoach

E D U C A T I O N

S t y r k a  o c h  s t i l l h e t 

Det jag tar med mig allra mest på dessa två veckor i Tantraterapi&massageutbildningenär hur allt kan få finnas. När jag ser dig köra järnet med oss på morgonen för att kvällstid ta emot en sådan magiskt stillsam yonimapping så känner jag "det är möjligt" Tack


D e a r m o r e r i n g

Tack för en fin session, den var både intensiv och stillsam, du hade ett fint flow när du arbetade och testade mig. Du är magisk, du är. 


K u n d a l i n i  a w a k e n i n g

Jag visste inte att min mage var full av kackerlackor, jag förstår att de lila diamanterna som utkristalliserats kommer från min intuition, jag känner inte igen mitt skratt HAHA berätta mer om kundalini! 


S H A R I N G by Malin

Vi delade en stund av samtal för att känna tillit, kamratskap, trygghet. Så sa mitt undermedvetna "Dags att vila" till mig och jag förstod att det inte var jag som behövde det, utan personen som satt mitt emot. Vi sov ihop i stillhet i 30min.


S H A D O W W O R K  o n l i n e


Malin gav ett mjukt och fint intryck vid första sessionen. Jag kände mig sedd och hållen. För mig är det viktigt att jag blir ledd men hjälp av intuitionen och det blev jag på ett fint sätt.

Jag fick utrymme att både känna och analysera allt som kom upp inom mig. Nya insikter har landat i mig. Även om hur jag kan gå vidare.

Tack för ditt space✨


S H A D O W W O R K Course spring 2023

Att jobba med Malin känns inte som jobb, det känns mer som möten mellan människor och mellan delar av sig själv.

Malin välkomnar mig att titta på en del av min väv, sen väljer jag väg och Malin håller mig i sin styrka och visdom när jag behöver det.

Släpper mig lagom långt och sen tar mig tillbaka i kärlek och värme.

Vi lyssnade och vaknade, vandrade och landade, delade och utmanade.

Jag är en annan idag. Tack. 


 S H A D O W W O R K  o n l i n e

Du är inlyssnande och kan snabbt konkretisera och se det som behöver tydliggöras. 

Du har en stark intention och ett fint sätt att dela med dig av utifrån det du får till dig. 

Du gav mig utrymme och fick mig att känna mig hörd och lyssnad på, det gjorde att jag kände mig viktig. 

Du har ett fint sätt att möta svåra och obehagliga frågor och kan närma dig dom på ett hälsosamt och lösningsorienterat sätt. Ett innerligt tack.