Vårkampanj

29.04.2022

Tillsammans med min medsyster har vi hittat tillgången till ett helt nytt flöde och starkt känt hur vi vill samskapa något för oss och för omvärlden. Vi har så mycket kraft att ge och behöver skicka ut Amors pilar till alla som vill ta emot dem! 

Vårkampanj fortsätter! 

Ett alldeles purfärskt och unikt samskapande mellan Jenny Molin (certifierad livscoach, kramhealer) 

Malin Törnqvist (Tantraterapeut och massör, yoga och meditationslärare), 

som är sprunget ur en gemensam vision om att det nu är dags för mänskligheten att öka medvetenheten, stärka självkänslan, leva i hjärtat, leva MER, utforska sitt inre och expandera sitt väsen.

Ett samarbete men ändå inte! 

Jenny Molin erbjuder just nu sitt livscoachingpaket  (per distans) och tar emot kunder på plats hemma på Bjäre (Båstad/Ängelholm) i den hjärteöppnande dygnslånga sessionen "Tantrisk Närvaro" till reducerade priser

Malin erbjuder sessioner på plats i Kungsbacka eller via zoom där det finns möjlighet till Tantrapraktik, coachning, meditation för ett ökat medvetande. 

De hjälper sina kunder och klienter på olika sätt att komma ur mönster på ett banbrytande sätt och båda känner att de kan vara en förlängning där tex vården inte nåt fram till människan hela vägen De vill se DIG, känna dig, höra dig och vill att du ska få utrymme.

Med olika utbildningar, erfarenhet, målgrupper och energier men med gemensamma mål och intentioner, att få bidra till inre utveckling och ett större liv, önskar de med gemensam kraft nå ut till fler och därmed kunna göra skillnad på riktigt. 

Du som behöver Malins energi och expertis dras till henne och du som behöver Jennys energi expertis dras till henne helt enkelt! Är du redo för den game changer din själ skriker efter? 

(Pst! Genom att klicka på "dela" så kan du på ett mycket enkelt sätt vara delaktig i att dessa erbjudanden kanske når fram till just den eller de personer som verkligen behöver dem för att ta steget, och därmed skapar vi tillsammans den där förändringen vi alla vill se i världen! Yay!)

På Divine love startar du här och anger orden "VÅRKAMPANJ" och bokar din första tid och du får 3ggr sessioner för 4650:- (ord 5550:-)

Kliar det i dig att förändra ditt liv? Utforska din livsessens och kika insida? Är du låg? Deprimerad? Får du inte den hjälp du behöver? Behöver du och din parrelation ett uppsving i njutning?

KROPPEN ÄR MAGISK och kan oftast ge dig de svar du behöver du behöver oftast bara resa med den. STARTA RESAN MED MIG

LEVLA UPP DIG SJÄLV TILL EN NY DIMENSION OCH VERSION AV DIG SJÄLV

Jag håller space och hjälper dig, som en medresenär, kartläsare el guide kan tänkas. Det handlar om dig

LÅT OSS SKAPA! LANSERING Idag weehhooo!